99 zakken afval lichter na World Cleanup Day bij Zone Gosset


Bij VZW Parkmanagement Dilbeek geloven we in de kracht van gemeenschappelijk handelen voor een groenere en schonere toekomst. Op 3 september was deze overtuiging duidelijker dan ooit tevoren: tijdens World Cleanup Day kwamen 50 deelnemers van het bedrijventerrein Zone Gosset samen om letterlijk de handen uit de mouwen te steken.

De deelnemers verzamelde 99 volle afvalzakken

Het resultaat? Een indrukwekkende verzameling van 99 volle afvalzakken die, dankzij de geweldige inspanningen van vrijwilligers, werden verwijderd uit de straten  't Hofveld, Alfons Gossetlaan en Spoorwegstraat. Deze actie toonde niet alleen onze commitment aan een beter milieu; het versterkte ook de band tussen de ondernemers en legde de basis voor toekomstige duurzame initiatieven.

Een deel van de verzamelde afvalzakken
Een deel van de verzamelde afvalzakken

Netwerkmoment bij Fosbury & Sons

Om 12u 's middags kwam iedereen terug samen bij Fosbury & Sons om te genieten van een drankje en een heerlijk broodje. Als teken van waardering heeft Colmar een cadeaubon geschonken aan alle deelnemers van de World Cleanup Day, voor een gratis diner in hun restaurant.

Sfeerfoto van de deelnemers
Sfeerfoto van de deelnemers

Broodjeslunch bij Fosbury & Sons
Broodjeslunch bij Fosbury & Sons

Als kers op de taart zullen de deelnemers een certificaat krijgen als erkenning van de waardevolle bijdrage die ze hebben geleverd.

We willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Zonder hun harde werk zou deze dag niet zo'n succes zijn geweest! Ook een speciale dank aan de gemeente Dilbeek voor het ophalen en correct verwerken van het verzamelde vuilnis.

Een reportage van het initiatief is terug te vinden op RingTV!

Image description

Personeel van bedrijven maakt straten van industriezone Gosset schoon: “Bedrijven hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid” | Ring

Op vrijdag 20 september is het 'World Cleanup Day', dat is een wereldwijde burgeractie om zwerfvuil aan te pakken. Er worden dan talloze opruimacties georganiseerd, maar daar hebben zo'n 50 werknemers van bedrijven van de industriezone Gosset in Dilbeek niet op gewacht. Ze staken vanmorgen de handen uit de mouwen om de omliggende straten op te ruimen. Da's goed voor de natuur én voor hun 'duurzaamheidsrapport' bij Europa.

reportage op ringtv

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van dergelijke initiatieven in Zone Dilbeek? Stuur dan een mail naar de parkmanager via penelope.kallergis@quares.be 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN